EU projekti i bespovratna sredstva

Pronalaženje dostupnih izvora financiranja

Europska unija financira širok raspon projekata i programa u područjima kao što su Europska unija financira širok raspon projekata i programa u područjima kao što su regionalni i urbani razvoj, zapošljavanje i socijalna uključenost, poljoprivreda i ruralni razvoj, pomorska i ribarstvena politika, istraživanje i inovacije te humanitarna pomoć. Pripadajućih pet velikih strukturnih i investicijskih projekata su:

 1. Europski fond za regionalni razvoj (EFRR) – regionalni i urbani razvoj
 2. Europski socijalni fond (ESF) – socijalna uključenost i dobro upravljanje
 3. Kohezijski fond (KF) – gospodarska konvergencija manje razvijenih regija
 4. Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj (EPFRR)
 5. Europski fond za pomorstvo i ribarstvo (EFPR)

Na zajedničkom sastanku za Vas definiramo pripadajući fond i mjeru. Povjerite nam visokokvalitetnu pripremu natječajne dokumentacije potrebne za prijavu Vašeg projekta na neki od natječaja, u svrhu dodjele bespovratnih sredstava ili potpora od strane EU fondova.

Prikupljanje i pisanje natječajne dokumentacije

Excellence za vas osmišljava projekt, obavlja administrativni dio prikupljanja i pisanja natječajne dokumentacije. Prikupljanje i pisanje natječajne dokumentacije prva je faza projekta.

Upravljanje projektom

Nakon što vaš projekt prođe na natječaju, za vas provodimo sve aktivnosti do konačnog cilja – završetka projekta koji će polučiti cilj i svrhu projekta definiranog na samom početku.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com