Edukacije

Organiziramo i održavamo edukacije, seminare i radionice prema individualnim potrebama naših klijenata.

Unaprjeđenje znanja, vještina i kompetencija je temelj našeg poslovanja, pa kontinuirano radimo na vlastitom usavršavanju. Naši konzultanti su eksperti iz područja EU fondova, financija, prodaje, marketinga, menadžmenta, poslovne organizacije, računovodstva te upravljanja ljudskim potencijalima.

Kako izvoziti i poslovati sa stranim zemljama

Seminar je namijenjen svim onim poduzetnicima koji razmišljaju o pokretanju izvoznih aktivnosti kako bi se upoznali s prednostima za izvoznike, ali i dodatnim obvezama s kojima će se morati suočiti na stranom tržištu.

Brendiranje i marketing

Cilj ovog seminara je definirati i upoznati vas s važnošću brendiranja proizvoda i usluga, te kako se pozicionirati na tržištu. Također, polaznici će steći i unaprijediti znanja iz marketinga te se upoznati s procesom izrade marketing plana.

Alternativni pravci u poljoprivredi

Ovim seminarom će se poljoprivrednim proizvođačima približiti alternativni pravci u poljoprivrednoj proizvodnji koji su, osim na proizvodnju kvalitetnih prehrambenih namirnica, usmjereni i na očuvanje okoliša, posebice neobnovljivih prirodnih resursa.

E-poslovanje

Ukoliko želite postati dijelom globalnih poslovnih procesa, internet više nećete koristiti isključivo za vlastitu prezentaciju, već i kao mjesto za elektroničko poslovanje. Na ovoj radionici, polaznici će se pobliže upoznati s elektroničkim poslovanjem i naučiti različite tehnike koje su potrebne za samostalno i uspješno obavljanje zadataka.

Klasterizacija kao temelj rasta konkurentnosti

Polaznici ovog seminara će se pobliže upoznati s ulogom i važnosti klastera kao temelja rasta konkurentnosti domaćeg gospodarstva, ekonomskog rasta i zaposlenosti te će se ukazati na koristi od umrežavanja domaćih klastera kao i povezivanje sa uspješnim klasterima u Europi.

Financiranje sredstvima EU

Sudionici ovog stručnog predavanja će imati priliku saznati više o fondovima Europske unije, kao i o pravilima korištenja te brojnim mogućnostima financiranja putem europskih strukturnih i investicijskih fondova.

Izazovi Europske unije

Na ovom predavanju, naši stručnjaci će se osvrnuti na dosadašnja postignuća EU te ukazati na buduće izazove Europske unije od položaja Hrvatske u EU, scenarijima djelovanja EU u budućnosti, migracija, zajedničkog tržišta, Brexita te niz drugih aktualnih izazova.

Gospodarstvo EU za izvoznike

Ovo predavanje je usmjereno na već aktivne izvoznike, ali i kompanije koje tek promišljaju o izlasku na strana tržišta. Izvoznici trebaju biti dobro pripremljeni za kompleksnosti međunarodnog poslovanja koje zahtijeva dublje razumijevanje ekonomije EU, a ovim predavanjem će se pokriti teme od ekonomskih, trgovinskih, monetarnih i drugih politika Unije.

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com